Home Izdvojeno Nova drama zbog karte na liniji 268 – “Seljanka, imaš dijete, a...

Nova drama zbog karte na liniji 268 – “Seljanka, imaš dijete, a nemaš za kartu”

PODIJELITE
Foto: Kronike Velike Gorice/Arhiva

Sinoć se na Facebooku proširila objava korisnika pod imenom Petar Matea. Objavio je fotografiju ZET-ovog vozača za kojeg tvrdi da jučer u autobus linije 268, u smjeru Velike Gorice, oko 17 sati i 40 minuta nije pustio majku s djetetom jer nije imala kartu.

– Ovaj NEčovjek, vozač ZET-ovog busa na relaciji Velika Gorica – Glavni kolodvor, linija 268 na stanici Sveta Klara (kod benzinske) oko 17 sati i 40 minuta napao je ženu s djetetom u kolicima jer nije imala kartu. Žena je izjavila da nema za kartu na kaj je dotični gospodin izašao van svog onog prostora i stao kao šerif iz Western filmova govoreći da neće krenuti dok ne kupi kartu, pritom ju nagradivši sa salvom uvreda – preko Facebooka je ispričao mladić.

Navodno ju je zbog toga izvrijeđao rekavši joj “Seljanka, imaš dijete, a nemaš za kartu”. Do problema dolazi iz razloga što su se ostali putnici ponudili putnici platiti kartu, no on ju je nastavio vrijeđati. – Vozač je i dalje neukusno i krajnje degutantno nastavio s uvredama. Kada sam ga upitao kako bi bilo da neko tako njegovoj kćeri govori i tako postupa prema njoj, odgovorio je da on to može. Krenuvši ga slikati kao kaj se i vidi, upitao me s kojim pravom ga slikam? I da mi je džabe sve to jer ništa neću postići kako je on rekao SIGURAN SAM! – napisao je mladić u objavi.

Nakon toga mladić je htio uslikati tablicu autobusa, no vozač ga je u tome pokušao spriječiti. – Nakon kaj sam izašao iz busa htjevši snimiti tablicu on je s autobusom krenuo prema meni i doslovno me busom odgurivao… Možda netko ima snimak od dotičnih putnika pa ćete sve vidjeti uskoro! Molim sve prijatelje da podijele sliku dotičnog HEROJA da se vidi jer to mu služi na čast!! Hvala! – zaključio je mladić.

Do trenutku ove objave post je na Facebooku podijelilo gotovo šest tisuća ljudi, a lajkalo ju je i komentiralo njih tri tisuće. Na objavi je nastala velika rasprava, čitatelji pokušavaju otkriti identitet vozača te ga osuđuju zbog ovog čina.