Home O nama

O nama

Kronike Velike Gorice multimedijski je portal koji svakodnevno svojim čitateljima donosi vijesti i aktualnosti s područja Velike Gorice i Turopolja.

Tim kojeg čine profesionalni novinari i fotografi/ snimatelji s iskustvom,  na usluzi su javnosti i vjernim čitateljima kojih ih prate već četiri godine. Naš posao je pružiti točnu, pravovremenu, objektivnu i nepristarnu informaciju, a na javnosti je stvoriti sliku društva u kojem jesmo.

Strast prema pisanoj riječi, prema stvaranju priča o ljudima koji se svojim posebnostima ističu od drugih, želja za prenošenjem važnih informacija te serviranje istih na način da su dostupne svima, prepoznati su od strane tisuća čitatelja. Vaše kritike, pohvale, pokude, prijedlozi i komentari ono je što nas tjera da budemo još bolji, da radimo, sportski rečeno , ”Brže, više, jače”. Vaše povratne reakcije utječu na strategiju našeg daljnjega razvoja jer ovdje smo kako bismo vam pružili one informacije koje vas zanimaju, koje su dio vaše svakodnevice , ali i vaše budućnosti.