Home Crna Kronika Uhićena četvorka napravila štetu od 20 tisuća kuna

Uhićena četvorka napravila štetu od 20 tisuća kuna

PODIJELITE

Policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica dovršili su kriminalističko istraživanje nad četvoricom muškaraca zbog sumnje da su u nedjelju, 28. svibnja počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem u Industrijskoj ulici u Donjoj Lomnici. Riječ je o osobama starosti 30, 31, 32 i 33 godine.

– Sumnja se da su se u nedjelju, 28. svibnja između 12 i 19 sati dovezli u blizinu poduzeća u Industrijsku ulicu u Donjoj Lomnici s dva automobila – VW Golf bjelovarskih registracijskih oznaka i Opel Kadet karlovačkih registracijskih oznaka koje su ostavili skrivene u polju, nakon čega su provalili u više hala te demontirali i otuđili razne metalne dijelove sa strojeva i električne vodiče s krana. Potom su otuđene predmete iznijeli van hala gdje ih je uočio čuvar koji je odmah o svemu obavijestio policiju – poručili su iz PUZ-a.

U ograđenom krugu poduzeća policijski službenici zatekli su četvoricu osumnjičenih te ih doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 20 000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja podnijeli su posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.