Home Izdvojeno FOTO Goričke trkačice u Petrinji pomele konkurenciju

FOTO Goričke trkačice u Petrinji pomele konkurenciju

PODIJELITE
Foto: Maraton klub Velika Gorica

Maraton klub Velika Gorica jučer je sa svojim najmlađim natjecateljima nastupio na Dan Run 2017.u Petrinji. Radi se o školskom natjecanju škola i atletskih klubova iz Petrinje, Gline, Novske, Siska i Velike Gorice.

Foto: Maraton klub Velika Gorica

U konkurenciji petih i šestih razreda osvojili su sva mjesta na postolju. – Totalno smo pomeli konkurenciju i zauzeli sva tri mjesta na postolju. Ema Vuković je odnijela pobjedu, drugo je mjesto pripalo Teni Martinec, a treće mjesto Jeleni Kolarec. Ovime smo također osvojili i momčadsku pobjedu o ovoj kategoriji. Treba također pohvaliti nastup Nine Rebić i Marije Martinčević koja je imala peh i morala uz suze odustati – poručili su iz Maraton kluba Velika Gorica.

Foto: Maraton klub Velika Gorica

U utrci sedmih i osmih razreda pobijedila je Nina Vuković. – Odlično 4. mjesto zauzela je Iva Papak koja ide tek u 4. razred, ali je za dobrobit momčadi trčala sa starijim curama, dok je odlično 8. mjesto zauzela Antonija Silaj. Zbog bolova u želucu Manuela Mičić je nažalost morala odustati od utrke, no imat će puno prilika pokazati svoj talent – zaključili su iz kluba.

Foto: Maraton klub Velika Gorica

Za odlične rezultate polaznica Atletske škole zaslužan je trener Franjo Gavranović.