Home Izdvojeno Za zamjenika župana na lokalnim izborima kandidirat će se dr. Zagorac

Za zamjenika župana na lokalnim izborima kandidirat će se dr. Zagorac

PODIJELITE

Gradski odbor HDZ-a na jučer održanoj 15. sjednici donio je nekoliko odluka o kojima je novinare izvijestio tajnik GO HDZ-a Velika Gorica, Zdenko Sovina. Na predstojećim lokalnim izborima, koji se održavaju 21. svibnja, za zamjenika gradonačelnika kandidati će biti Krešimir Ačkar, predsjednik HDZ-a Velika Gorica i dopredsjednik gradske organizacije i sadašnji zamjenik gradonačelnika, Ervin Kolarec.

– Donijeli smo odluku da će naš kandidat za zamjenika župana Zagrebačke županije biti dr. Stjepan Zagorac, a s posebni zadovoljstvom vas izvješćujem da smo prihvatili jednoglasno odluku da će na listi za Gradsko vijeće HDZ-a i aktualni zamjenik gradonačelnika Velike Gorice, kao nezavisni kandidat, gospodin Stjepan Kos – rekao je tajnik Sovina.

Dr. Stjepan Zagorac, ravnatelj Doma zdravlja Velika Gorica zahvalio se predsjedniku Gradske organizacije Krešimiru Ačkaru i gradonačelniku Draženu Barišiću te svima drugima koji su mu pružili potporu. – Dali su mi priliku, ali nju treba izboriti, treba dobiti mandat i iskoristiti ga za dobrobit Velike Gorice i za sve u Zagrebačkoj županiji. Ja sam liječnik i prije svega me zanima zdravstvo. Dugo sam u tom poslu i puno toga bih promijenio kad bih mogao. To nije jednostavno i lako, ali imam određenih ideja i ambicija i borim se. Ako dobijem priliku, probat ću prije svega unaprijediti zdravstvo koliko god budem mogao u najširem smislu, a posebno Dom zdravlja Velika Gorica. Ono što me jako zanima to je starija populacija. Živio sam cijeli život s djedom i bakom dok su mi roditelji bili u Njemačkoj. Znam kako je biti star i na to sam posebno osjetljiv. Zbog toga bih htio izboriti da napravimo jedan lijepi, funkcionalni Dom za umirovljenike u Velikoj Gorici na koji bismo bili svi ponosni, to bi bila najveća nagrada za mene – rekao je dr. Zagorac.