Home Vijesti Za štand s cvijećem na javnoj površini zainteresirani će trebati izdvojiti do...

Za štand s cvijećem na javnoj površini zainteresirani će trebati izdvojiti do 2.500 kuna

Grad Velika Gorica objavio je Natječaj za dodjelu lokacija za postavljanje pokretnih naprava – štandova, klupa i peći za pečenje plodina na području grada

PODIJELITE

Grad Velika Gorica objavio je Natječaj za dodjelu lokacija za postavljanje pokretnih naprava – štandova, klupa i peći za pečenje plodina na području grada. Cijene klupa i štandova za prodaju cvijeća i svijeća razlikuju se po lokacijama. Tako je najveća cijena za zakup na lokaciji J. Dobrile – ispred istočnog ulaza u groblje Velika Gorica od 2.500 kuna, do su cijene za druge lokacije od 200 do 1.500 kuna. Natjecati se mogu pravne i fizičke osobe. Lokacije za prodaju cvijeća i svijeća dodjeljuju se od 25.10.2021. do 02.11.2021. godine. Na lokacijama se postavljaju pokretne naprave otvorenog tipa tlocrtne površine do 2,00 m2 u vlasništvu natjecatelja. Štand treba biti jednostavnog i modernog oblikovanja od prirodnih materijala tamnijih neupadljivih boja.

Zainteresirani se mogu prijaviti i za lokaciju za peć za pečenje plodina na četiri lokacije – ispred južnog i istočnog ulaza u groblje Velika Gorica, na površini ispred groblja Vukovina te ispred groblja Kušanec. Cijene su od 200 do 300 kuna za naknadu za korištenje lokacije. Lokacije za prodaju plodina dodjeljuju se od 25.10.2021. do 02.11.2021. godine. Na lokacijama se postavljaju peći za pečenje plodina u vlasništvu natjecatelja tlocrtne površine do 2,00 m2.

Više o rokovima pismenih ponuda možete pronaći na službenoj stranici grada OVDJE.