Home Izdvojeno UDOMI ME: Matrix ima tek pola godine, voli maženje i čeka nove...

UDOMI ME: Matrix ima tek pola godine, voli maženje i čeka nove vlasnike

Iza njegovog dolaska u Sklonište stoji tužna priča, ali zato sada vi imate priliku stvoriti jednu lijepu priču sa sretnim završetkom

PODIJELITE

Svakog tjedna vas podsjećamo kako u Skloništu za životinje Velika Gorica, nažalost, uvijek ima kandidata za udomljavanje. Ovog tjedna zato predstavljamo preslatkog Matrixa koji će s obzirom na pasminu biti većeg rasta. Naime, Matrix je kombinacija haskija i malamuta što znači da će biti privržen svojim ljudima, mazan kakav je i sada te pravi čuvar.

Iza njegovog dolaska u Sklonište stoji tužna priča. Njegovi dotadašnji vlasnici odlučili su ga se riješiti na vrlo tužan način – izbacili su ga iz auta u Lazini. Iz Skloništa nam javljaju kako je slučaj prijavljen policiji jer imaju informaciju o tablicama.

Matrix je star oko pola godine odlično se slaže s drugim psima. Ako ste vidjeli ovaj nježni pogled i pomislili da trebate još jednog psa, Matrix bi mogao biti super izbor. Jako voli maženje i vrlo je zaigran, a jedino što mu nedostaje ste vi, njegovi novi udomitelji.

Za sve informacije u vezi udomljavanja Matrixa ili nekog drugog psa iz Skloništa, možete se javiti na njihov službeni Facebook porukom ili na broj 095 4000 567. Budite dio jedne lijepe priče sa sretnim završetkom!