Home Izdvojeno U nedjelju i utorak Pokupsko slavi Dan Općine

U nedjelju i utorak Pokupsko slavi Dan Općine

PODIJELITE

Povodom Dana Općine Pokupsko u utorak, 15. kolovoza u 12 sati i 45 minuta u Općinskoj vijećnici u Pokupskom održat će se svečana sjednica.

Već u nedjelju, 13. kolovoza organiziran je bogat sportski program. U 10 sati počinje Kup “Pokupsko” 2017. u kajaku i kanuu. Zatim se, u 13 sati, održava Općinski plov 2017. sa startom u Auguštanovcu. Mala škola ribolova održat će se od 16 do 18 sati.– Kajak kanu klub Pokupsko u suradnji s Općinom Pokupsko i Hrvatskim kajakaškim savezom organizira Kup “Pokupsko” 2017. u kajaku i kanuu na mirnim vodama za školu kajaka, mlađe kadete, kadete, mlađe juniore, juniore i seniore. Natjecanja će se održati u nedjelju s početkom u 10 sati na Kupi u Pokupskom – poručuju organizatori.Ništa manje sportskog sadržaja neće biti u utorak kada su organizirani Ribički kup u 8 sati te Malonogometni turnir u 17 sati.

U utorak će se, osim svečane sjednice, u 11 sati održati sveta misa u Župnoj crkvu Uznesenja Blažene Djevice Marije Zatim će se u 12 sati i 30 minuta položiti vijenci poginulima za Hrvatsku.