Home Gospodarstvo Troje Velikogoričana primilo priznanja i nagrade Hrvatske obrtničke komore

Troje Velikogoričana primilo priznanja i nagrade Hrvatske obrtničke komore

Ove nagrade i priznanja dodjeljuju se za izuzetna poslovna dostignuća u obrtu i zasluge u razvoju i promicanju obrtništva i malog poduzetništva

PODIJELITE

Hrvatska obrtnička komora svake godine dodjeljuje priznanja uspješnim, uglednim i časnim obrtnicima. U prošloj godini je ispred Udruženja obrtnika Velika Gorica nagrađeno troje velikogoričkih obrtnika.

Nagrade su primili Marina Kršek, vlasnica obrta NEXT GRUPA knjigovodstvo i trgovina te Stjepan Vlahovac, vlasnik obrta VLAHOVAC, obrt za prijevoz i usluge.

Uz njih, mr.sc. Ružica Rašperić je primila priznanje „Povelja komore“ koje se dodjeljuje pojedincima i institucijama u zemlji i inozemstvu koje su svojom aktivnošću i suradnjom s Hrvatskom obrtničkom komorom dali izniman doprinos razvoju i ugledu obrta i obrtničkih institucija. Ovu povelju primila je za iznimnu dugogodišnju potporu i promociju obrtništva i obrtnika, suradnju sa Udruženjem obrtnika Velika Gorica, te podršku, poticanje i promicanje obrtničkih manifestacija.

Priznanja i povelja su uručene ispred velikogoričkog Udruženja obrtnika od strane predsjednika Vladimira Bireka nakon održane sjednice Upravnog odbora Udruženja.

Ove nagrade dodjeljuju se za izuzetna poslovna dostignuća u obrtu i zasluge u razvoju i promicanju obrtništva i malog poduzetništva. Također, priznanje mogu dobiti i druge fizičke i pravne osobe u zemlji i inozemstvu, koje su svojim djelovanjem dali značajan doprinos razvoju obrtništva Hrvatske.