Home Sport iTeam Velika Gorica nudi 30 sati besplatnih treninga tenisa za osnovnoškolce

iTeam Velika Gorica nudi 30 sati besplatnih treninga tenisa za osnovnoškolce

Pozivaju svu djecu od prvog do četvrtog razreda da se već danas prijave na besplatne treninge

PODIJELITE

Teniski klub iTeam Velika Gorica u suradnji s Hrvatskim teniskim savezom početkom travnja provodit će projekt pod nazivom „Igraj tenis“ s ciljem poticanja lokalnog sporta i poticanja djece na bavljenje sportom. Ono što će se posebno svidjeti roditeljima, program je verificiran od Ministarstva kulture i sporta i potpuno je besplatan.

Cilj programa je upoznati djecu s tenisom kao zdravim oblikom bavljenja fizičkom aktivnosti i provođenja slobodnog vremena. Treninge će voditi licencirani treneri i provodit će se prema predviđenom programu (30 sati treninga) na otvorenim teniskim terenima TK iTeam Velika Gorica u blizini srednjoškolskog centra u Cvjetnom naselju.”, navode iz teniskog kluba.

Program je potekao od ITF “Play & Stay” kampanje usmjerene na “serviranje, trčanje i brojanje”, a početnici igraju na poene od prvog treninga. Treneri će, komunicirajući s igračima kroz zabavu, organizirati ugodan trening koji je izuzetno važan za početak bavljenja tenisom.

Kako navode, učenje tehnike i dalje će ostati važna stavka, a treneri će pažnju igrača usredotočiti na igru, a zatim pružiti potrebne relevantne tehničke i taktičke upute kao pomoć kako bi igrači bili što uspješniji.

TK iTeam Velika Gorica zato poziva svu djecu od prvog do četvrtog razreda da se već danas prijave na besplatne treninge, boravak i treninge na svježem zraku i suncu. Kontakt za prijave i dodatne informacije je 091 33 44 031, trener Miha Troha.