Home Gospodarstvo Projekt Buš Eko?! se nastavlja, a sada traže tvrtke za izvođenje građevinskih...

Projekt Buš Eko?! se nastavlja, a sada traže tvrtke za izvođenje građevinskih radova

Adaptirat će se i urediti Društveni dom u Buševcu

PODIJELITE

Projekt Buš Eko?! bez obzira na nepovoljne okolnosti zbog COVID-19 nastavlja s provođenjem, ali im je potrebno malo pomoći. Kako navode, njihovi vrijedni volonteri su dio napravili sami, očistili prostor i pripremili stolce za tapeciranje, a za ostale građevinsko-instalaterske radove pozivaju sve zainteresirane firme na dostavu ponuda. Konkretno, DOOR, nositelj projekta, je objavio poziv na dostavu ponuda za obavljanje građevinskih radova adaptacije društvenog doma u Buševcu.

Adaptacija se provodi u sklopu projekta Energetski, kulturni i održivi razvoj Buševca – ulaganje u programe i infrastrukturu lokalne zajednice (Buš Eko?!) financiranog od strane EU iz Europskog socijalnog fonda i uz sufinanciranje Ureda za udruge Republike Hrvatske. Ukupna vrijednost projekta je 1.995.864,96 kuna, a provodit će se kroz dvije godine.

Rok za dostavu ponuda je najkasnije do 08. travnja ove godine do 16:00 sati. Dokumente i više informacija o slanju ponudi možete pronaći OVDJE.

Kroz projekt „Buš Eko?!“ cilj je revitalizacija društvenog doma u Buševcu, niz događanja koja su namijenjena za edukaciju i uključivanje lokalne zajednice te njihovo povezivanje s jedinicama lokalne samouprave. “Buš Eko?!” ima i edukacijsko-demonstrativnu komponentu kako bi se povećala svijest i unaprijedilo znanje o mogućnostima i važnosti održivog razvoja te prednostima koje sa sobom nosi korištenje lokalnih potencijala obnovljivih izvora energije te ulaganja u energetsku učinkovitost.