Home Izdvojeno Rotary prikuplja novčane donacije za Judo klub “Fuji”: Velik cilj, ali nije...

Rotary prikuplja novčane donacije za Judo klub “Fuji”: Velik cilj, ali nije nedostižan!

Rotary klub Velika Gorica postavio si je za cilj prikupiti 10.000 američkih dolara kako bi potom taj iznos donacijom iz Rotary Internationala bio utrostručen

PODIJELITE

Rotary klub Velika Gorica organizira prikupljanje donacija za velikogorički judo klub djece i osoba s invaliditetom “Fuji“. Judo klub Fuji Velikogoričanima je dobro poznat, a jedinstven je i na području cijele Europe jer u sportske aktivnosti uključuje djecu s teškoćama u razvoju.

“Donacije se prikupljaju kako bi u “Fujiju“ mogli osigurati nastavak stručnog rada s djecom, povećati broj trenera i drugih stručnjaka te da bi se, na kraju, smanjile liste čekanja za uključivanje u taj judo klub.”, navode iz Rotaryja.

Novčane donacije omogućit će još većem broju djece uključivanje u klub i početak bavljenja sportom, a zajedničko druženje omogućit će im društvenu inkluziju. Judo klub Fuji upravo na tome radi kroz svoje djelovanje.

Cilj im je prikupiti 10.000 američkih dolara kako bi potom taj iznos donacijom iz Rotary Internationala bio utrostručen. Tih 30.000 američkih dolara je ujedno i jednogodišnji trošak financiranja rada judo kluba “Fuji”.

Svaka donacija je dobrodošla, a možete ju uplatiti Rotary klubu Velika Gorica na IBAN HR3823600001503187734 uz navođenje svrhe “Za potrebe rada judo kluba Fuji“ ili pomoću priloženog QR koda u nastavku: