Home Kultura POUVG Neka vaši klinci postanu ‘lovci na dinosaure’ uz zabavne radionice

POUVG Neka vaši klinci postanu ‘lovci na dinosaure’ uz zabavne radionice

Cilj je poučiti djecu o prošlosti planeta na kojem živimo te razvijati svijest o očuvanju ravnoteže za budućnost

PODIJELITE
Foto: POUVG

Lovci na dinosaure naziv je zanimljive interaktivne radionice koja se održava u Pučkom otvorenom učilištu. Radionice su namijenjene djeci starijoj od šest godina, a na njoj će moći naučiti zbilja svašta.

“Lovci na dinosaure je radionica koja vodi djecu u prošlost našeg planeta Zemlje i u svjetove kojih više nema, ali o kojima svjedoče fosili. Kroz različita geološka razdoblja djeca uče o biljkama i životinjama koje su nekada živjele na našem planetu: trilobitima, amonitima, velikim devonskim ribama, dinosaurima, letećim gmazovima, morskim škorpionima, mamutima, sabljozubim tigrovima…Također stječu znanje o dinamici Zemlje i kako se ona mijenja kroz vrijeme.”, pozivaju iz POUVG.

Cilj ove radionice je kroz zabavne aktivnosti poučiti djecu o prošlosti planeta na kojem živimo te kroz ekološku edukaciju razvijati svijest o očuvanju ravnoteže za budućnost. Trajanje jedne radionice je 60 minuta, a održavaju se subotom u 11 sati. Cijena po radionici je 50 kuna, a OVDJE možete pogledati sve iduće termine održavanja i teme.