Home Gospodarstvo Pokrećete vlastiti posao? Saznajte sve o potporama za samozapošljavanje

Pokrećete vlastiti posao? Saznajte sve o potporama za samozapošljavanje

Radionica je besplatna za polaznike

PODIJELITE

Razvojna agencija Grada Velike Gorice ponovno organizira informativnu radionicu namijenjenu svim fizičkim osobama koje razmišljaju o pokretanju vlastitog posla te žele saznati više o poticajima za samozapošljavanje od HZZ-a i obvezama nakon dobivanja potpore.

Tijekom radionice bit će riječi o novim potporama za samozapošljavanje od HZZ-a u 2024. godini, uključujući potporu za samozapošljavanje i potporu za samozapošljavanje – zeleno/digitalno. Sudionici će imati priliku saznati osnovne uvjete za dobivanje potpora te korake potrebne za prijavu, kao i detalje o bodovanju, ocjenjivanju i obvezama nakon dobivanja potpore.

Radionica je otvorena za sve ambiciozne pojedince koji razmišljaju o poduzimanju koraka u vlastitoj poduzetničkoj avanturi, kao i za nezaposlene osobe koje razmatraju mogućnost korištenja potpore za samozapošljavanje.

Radionica će se održati 21. ožujka u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, s početkom u 10:00 i trajanjem do 13:00 sati. Prijavite se za informativnu radionicu OVDJE.

Prijave za potpore za samozapošljavanje primaju se do 30.09.2024. godine, ili do utroška sredstava.

Za dodatne informacije, pitanja ili savjete, slobodno kontaktirajte putem e-maila na info@vegora.hr ili telefonom na broj 01 5542 667.