Home Izdvojeno Pod vedrim nebom održat će se već peta “Noć borilačkih sportova”

Pod vedrim nebom održat će se već peta “Noć borilačkih sportova”

PODIJELITE
foto: Mario Žilec

Nastavlja se tradicija održavanja manifestacije “Noć borilačkih sportova”. Održat će se na otvorenom, na Trgu dr. Franje Tuđmana u subotu, 6. svibnja s početkom u 20 sati i 30 minuta.

– Pozivam sve Velikogoričanke i Velikogoričane i ljubitelje sporta da se odazovu na još jednu Noć borilačkih sportova. Zajamčen je spektakl i vjerujem da će se odazvati velik broj ljubitelja sporta i da će pogledati ovu hvalevrijednu manifestaciju i u konačnici dati podršku našim sportašicama i sportašima. Oni kroz svoje rezultate i svoj rad to apsolutno zaslužuju – poručio je Ervin Kolarec, predsjednik organizacijskog odbora.Manifestacija, peta po redu, trajat će sat i 45 minuta, a nastupit će svi velikogorički borilački klubovi. Na samom kraju održat će se dva profesionalna meča Ivana Njegača i Ivice Bačurina protiv, zasad, još nepoznatih protivnika.

Posjetitelji će moći vidjeti borilačke demonstracije boksa, juda, karatea i taekwondoa u ringu i na “tatamiju”, a posebnu atraktivnost pružit će upravo borba pod vedrim nebom, u areni okruženoj tribinama.