Home Najave Otvoreni su upisi u program “Grupa za buduće prvašiće”

Otvoreni su upisi u program “Grupa za buduće prvašiće”

Odlična priprema za školu za djecu, ali i roditelje

PODIJELITE

Centar za djecu, mlade i obitelj otvorio je upise u program “Grupa za buduće prvašiće” koji je namijenjen djeci koja na jesen polaze u 1. razred osnovne škole. “U grupi se djeca, ali i njihovi roditelji pripremaju za polazak u školu, osvještavaju osjećaje vezane uz polazak u školu, vježbaju prostornu orijentaciju i snalaženje u prometu te razvijaju komunikacijske vještine.”, objašnjavaju iz Centra.

Održat će se ukupno 12 susreta koji će se odvijati u manjim grupama i to dva puta u tjednu kroz lipanj i prvu polovicu srpnja. U program su uključena i dva susreta za roditelje koje će se informirati o vještinama bitnim za polazak u školu te kako kroz igru i zajedničke aktivnosti potaknuti razvoj vještina potrebnih za školu. Prije početka grupe obavit će se individualni inicijalni razgovori s roditeljima i djecom.

Pohađanje programa je besplatno, a autorica i voditeljica programa je Sandra Matijević, dipl. socijalna pedagoginja.

Prijave su do 26. svibnja, a prijaviti se možete na telefon 01/6231-734, mobitel 091/6231-734, e-mail info@centar-dmo-vg.hr, putem FB stranice ili osobno u Centru za djecu mlade i obitelj, Kurilovečka 48.