Home Velikogoričani na djelu Održani dani otvorenih vrata Ogranka Seljačke sloge Buševec

Održani dani otvorenih vrata Ogranka Seljačke sloge Buševec

Imali su radnu akciju uređenja Doma kulture, probu folklorne skupine, a na kraju su se počastili i delicijama koje su spravile dvije vriijedne sumještanke

PODIJELITE
Foto: Ogranak Seljačke Sloge Buševec/Facebook
Povodom Dana otvorenih vrata udruga, prošle subote, 12. lipnja  OSS Buševec također je imao otvorena vrata za sve zainteresirane.
U sklopu otvorenih vrata zainteresiranima su predstavili svoj projekt Buš Eko?! – Energetski, kulturni i održivi razvoj Buševca – ulaganje u programe i infrastrukturu lokalne zajednice financiranog od strane EU iz Europskog socijalnog fonda i uz sufinanciranje Ureda za udruge Republike Hrvatske.
– Naš partner DOOR, točnije kolegica Anamari Majdandžić mag.oec. je posjetiteljima predstavila projekt ENPOR u kojem zajedno sudjelujemo te ih uputila u mjere za ublažavanje energetskog siromaštva u sektoru privatnog najma – istaknuli su iz OSS Buševec.
U popodnevnim satima, njihova folklorna ekipa je odradila otvorenu probu u sklopu priprema za put u Rusiju početkom srpnja gdje će kao predstavnici Hrvatske nastupiti na šestoj CIOFF svjetskoj folklorijadi u Republici Bashkortostan Rusija.
Odradili su i još jednu radnu akciju: radili su na uređenju Doma kulture u sklopu projekta Buš Eko?!.
– Uz vrijednu ekipu ništa nije teško niti nemoguće tako smo i ovaj put uspješno ispunili sve zadatke, a na kraju nam je finu pizzu iz krušne peći pripremila naša Marija Robić, a Turopoljskim štruklima ‘’Cipov’’ nas je počastila naša Ivana Belošević. Hvala svima koji nam pomažu da uljepšamo naš Buševec – poručili su iz OSS Buševec.