Home Kultura Odgođena dječja predstava “Medo Đuro ne želi spavati”

Odgođena dječja predstava “Medo Đuro ne želi spavati”

Razlog je izolacija glumaca

PODIJELITE

Predstava “Medo Đuro ne želi spavati” trebala se odigrati ove nedjelje, 30. siječnja no zbog izolacije glumaca se odgađa za 20. veljače. Već kupljene ulaznice vrijede za novi termin ili se mogu stornirati na blagajni Učilišta te će se izvršiti povrat novca.

Više o predstavi možete pronaći u nastavku:

Tekst: Ana Tonković Dolenčić
Režija: Petra Mrduljaš
Kreacija lutaka: Neda Vuković
Glume: Marta Bolfan Ugljen, Ana-Marija Percaić, Borna Galinović

Pročitaj mi još jednom slikovnicu! Pronađi mi omiljenu igračku! Upali mi malu lampicu! Ne zatvaraj vrata! Molim čašu vode! Pjevajmo pjesmicu! Ostani sa mnom! Još pet minuta!

Zvuči poznato? Velik broj djece u nekom trenutku odrastanja osjeti nelagodu kod odlaska na spavanje. Ponekad je to povezano s prelaskom u novu sobu, ponekad i sa spavanjem u vrtiću, a najčešće s – mrakom. Medo Đuro nije iznimka pa će i on jedne noći susresti svoje strahove koji možda i nisu baš tako strašni kada ih se upozna.

U posljednje dvije sezone Medo Đuro postao je jedan od omiljenih likova najmlađe publike Kazališta Lutaka. Jednako je popularan kod roditelja i djece jer svaka nova pustolovina ovog medvjedića obrađuje neki od izazova s kojima se djeca predškolskog uzrasta svakodnevno susreću.

Cijena ulaznice je 30,00 kuna.