Home Izdvojeno Niz od sedam pobjeda: Odbojkaši Gorice osigurali doigravanje za prvaka Hrvatske

Niz od sedam pobjeda: Odbojkaši Gorice osigurali doigravanje za prvaka Hrvatske

PODIJELITE

U utakmici 10. kola drugog dijela 1.A Hrvatske odbojkaške lige treće skupine, odbojkaši Gorice pobijedili su OK Zadar s 3:1 u setovima (25:20, 17:25, 19:25, 24:26) te su dva kola prije kraja regularnog dijela prvenstva osigurali ulazak u doigravanje za prvaka. Goričani su tako nastavili niz od sedam uzastopnih pobjeda u 2015. godini. Svi ovogodišnji uspjesi, kao i ulazak u doigravanje, omogućuje im igranje u prvoj jakosnoj skupini 1.A lige sljedeće sezone.

– Dva tjedna prije kraja osigurali smo play-off. U svlačionici je odlična atmosfera, a u ova dva mjeseca koliko surađujemo, rasli smo iz kola u kolo i u pojedinim utakmicama djelovali smo zaista borbeno, kompaktno i taktički zrelo. Igra je postala užitak, a ekipa i ja vjerujemo da će se pobjednički niz nastaviti već sljedećeg tjedna u Šibeniku – izjavio je trener OK Gorice Nikola Jugo.

odbojka1

aaCilj igrača i trenera je ostati na prvome mjestu 3. skupine 1.A HOL te u pobjedničkoj i radnoj atmosferi dočekati prvo kolo doigravanja za prvaka Hrvatske. No, do toga još trebaju odraditi dvije utakmice te niz treninga.

Goričani ovog vikenda gostuju kod MOK Šibenika.