Home Velikogoričani na djelu Mali Hribarovci u humanitarnoj akciji posjetili učenike u Sisku

Mali Hribarovci u humanitarnoj akciji posjetili učenike u Sisku

"Osjetili smo ogroman ponos na sve sudionike ove akcije, kako mala djela čine velike stvari, kako možemo biti složni, veliki, plemeniti i kako želimo nastaviti dalje"

PODIJELITE

Učenici 2.a razreda OŠ Nikole Hribara sa svojim učiteljicama Vesnom Stipić i Monikom Grgar Rakas priključili su se humanitarnoj akciji Razredi za razrede s područja nastradalih potresom.

Kroz ovu akciju sudjelovali su u kupovini odjeće za troje učenika, slaganju slatkih paketa, dopuni rekvizita za nastavu tjelesnog odgoja te kupovini društvenih igara i geometrijskog pribora. Razrednim donacijama priključila se i izdavačka kuća Profil Klett koja je osigurala likovni pribor, mape, pernice, lopte i vijače.

Ovime su nesebično pomogli učenicima 3.b razreda OŠ Ivana Kukuljevića u Sisku koji su i posjetili. “Dočekala su nas nestrpljiva i znatiželjna lica učenika 3.b. i nova prijateljstva su započela… upoznavanje, smijeh, priča. Predali smo i pripremljene pakete. Posebno im je bilo drago što su na svakom pisala njihova imena. Suze u očima učiteljice, osmijeh i nedovoljno riječi hvale ne mogu se opisati. A mi, mi smo osjetili ogroman ponos na sve sudionike ove akcije, osjetili smo kako mala djela čine velike stvari, kako možemo biti složni, veliki, plemeniti i kako želimo nastaviti dalje.”, navode iz škole.

Uz darovane predmete, mali Hribarovci su s puno truda, volje, posvećenosti i preciznosti izradili plakate s porukama lijepih želja koje su složili u videozapis i poslali učiteljici Anji.