Home Crna Kronika Lopovi na području Gorice ukrali nakit vrijedan 34 tisuća kuna

Lopovi na području Gorice ukrali nakit vrijedan 34 tisuća kuna

PODIJELITE

Da je zlato u teškim vremenima najzahvalnija valuta pokazuju i nedavne provale u dvije obiteljske kuće. Iz njih su lopovi ukrali zlatni nakit u vrijednosti od 34 tisuće kuna.

Prva na redu bila je kuća u Velikoj Gorici, u koju su lopovi provalili 16. listopada između  17,40 i 20 sati. Ukrali su nakit vrijedan 30 tisuća kuna.

U kuću u Gradićima provaljeno je između 17. i 19. listopada, a tom prilikom 32-godišnji vlasnik ostao je bez nakita vrijednog 4 tisuće kuna.

U periodu od 16. do 21. listopada na meti lopova našao se i kontejner Aero kluba Velika Gorica u Buševcu, iz kojeg je nepoznati počinitelj ukrao kuhinjski element, drvene klupe i stol. Šteta je procijenjena na 12 tisuća kuna.

26 VOZAČA UHVAĆENO U PROMETNOM PREKRŠAJU

Tijekom operativne akcije opojne droge, alkohol i brzina, u periodu od 16. do 18. listopada, velikogorička policija uhvatila je u prekršaju 26 vozača. Tijekom akcije iz prometa je isključeno 14 vozača zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Neslavni rekorder akcije bio je 31-godišnji muškarac kojeg su policajci zaustavili na području Velike Gorice, a koji je tom prilikom napuhao 1,87 promila. Kod žena rekord je oborila 22-godišnjakinja koja je zaustavljena u Velikoj Mlaki i kojoj je tom prilikom utvrđena koncentracija alkohola u krvi od čak 1,68 promila.

OPET PALI ZBOG JOINTA

Mladi Goričani opet su uhvaćeni s jointima, naime posjedovanje količine marihuane i dalje se sankcionira kao prekršaj.

Tijekom srijede i četvrtka, u kasnim noćnim satima, na području Kurilovca gorički policajci uhvatili su dvojicu mladića koji su kod sebe imali malu količinu marihuane. Zbog tog će protiv njih biti podnesena prekršajna prijava.