Home Izdvojeno HSP AS i Domovinska koalicija u Velikoj Gorici predstavili listu za VI....

HSP AS i Domovinska koalicija u Velikoj Gorici predstavili listu za VI. Izbornu jedinicu

PODIJELITE
foto: Dario Drvodelić

Domovinska koalicija koju čine HSP AS, DESNO, USP, HKDU dr. Marko Veselica i HDS u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta predstavili su program i listu kandidata za VI. Izbornu jedinicu.

Nositelj koalicijske liste mr. sc. Miroslav Rožić rekao je da je Domovinska koalicija u VI. Izbornoj jedini oslonjena na istaknute pojedince koji su svojim djelovanjem na znanstvenom, gospodarskom i društvenom području itekako prepoznati u zajednici.

-Glas za listu broj 4 građanima je sigurniji nego novac u trezorima  Hrvatske narodne banke. Isto tako, uvjereni smo kako su birači itekako svjesni kako oni koji su u Hrvatskoj stvorili probleme u proteklih 25 godina, nemaju kapacitete da iste te probleme i riješe, već priliku moraju dobiti osobe i programi koji nude novi put u odnosu na duopolnu politiku koju su provodili HDZ i SDP. – naglasio je Rožić.

Vijećnica HSP AS u Skupštini Zagrebačke županije, članica Predsjedništva stranke iz Velike Gorice i šesta na listi za VI. Izbornu jedinicu Vlatka Kovač, istaknula je kako je ova lista Domovinske koalicije, kao i u svim ostalim izbornim jedinicama, sa zadovoljstvom sastavljena od velikog broja žena.

-Svjesni smo svih problema koji muče stanovnike od Peščenice, Siska, Petrinje i drugih gradova i općina na ovom području. Vrijeme je da građani izborima napokon pristupe na temelju Programa koje im nude političke stranke, a ne temeljem lažnih obećanja koja u proteklih 25 godina niti u jednom segmentu od strane tzv. ”velikih stranaka” nisu ispunjena.- zaključila je Vlatka Kovač.

VI. IZBORNA JEDINICA
HRVATSKA STRANKA PRAVA DR. ANTE STARČEVIĆ-HSP AS HRVATSKA KRŠĆANSKA DEMOKRATSKA UNIJA-DR. MARKO VESELICA-HKDU-DR. MARKO VESELICA UJEDINJENA STRANKA PRAVA-USP DEMOKRATSKI SAVEZ NACIONALNE OBNOVE-DESNO HRVATSKA DEMOKRATSKA STRANKA-HDS
1. mr. sc. MIROSLAV ROŽIĆ
2. dr. sc. VLATKA VUKELIĆ
3. MARKO KVESIĆ
4. SLAVICA LECI, prof.
5. DARIO HEGEL
6. VLATKA KOVAČ
7. TIHOMIR VODOPIJA
8. SANJA BLAŽEVIĆ
9. ANKICA GRANIĆ
10. VJEKOSLAV FAKIN
11. MLADEN SERTIĆ
12. ANTUN MRVIČIN, dipl. ing.
13. ZEKIJA SARAĐEN
14. JOSIP FEREK, dipl. ing.