Home Izdvojeno FOTO Vrh HDZ-a na 26. obljetnici osnutka stranke u Velikoj Gorici

FOTO Vrh HDZ-a na 26. obljetnici osnutka stranke u Velikoj Gorici

PODIJELITE

Kod spomen obilježja u Parku dr. Franje Tuđmana, ispred biste prvog hrvatskog predsjednika, stotinjak članova i simpatizera HDZ-a položilo je vijenac i zapalilo svijeće povodom 26. obljetnice osnutka velikogoričkog HDZ-a.hdz okupljanje tuđman barišić karamarko pouvg KVG katd-9

U dvorani Gorica održana je svečana sjednica. Minutom šutnje odana je počast pokojnom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, utemeljiteljima stranke, poginulim hrvatskim braniteljima i svima koji su dali svoje živote za slobodu Hrvatske.

Na sjednici su bili i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, potpredsjednik HDZ-a i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Zagrebačke županije Dražen Bošnjaković, član predsjedništva HDZ-a i član gradske organizacije stranke i predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru Ivan Šuker, politički tajnik HDZ-a Tomislav Čuljak, predsjednik Nadzornog odbora HDZ-a i član gradske organizacije stranke Ivan Hren.

Dobrodošlicu svima izrazio je gradonačelnik Dražen Barišić koji je istaknuo da se danas obilježava jedna lijepa obljetnica, nešto više od četvrt stoljeća kvalitetnog života, rada i brige za svoju domovinu i građane. -U Velikoj Gorici na najljepši način obilježavamo 26. godišnjicu osnutka stranke, uz prisutstvo predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, druge članove stranke i simpatizere. HDZ ima preko 2 100 članova u Velikoj Gorici, ovdje imamo dobre i kvalitetne rezultate. Već u drugom mandatu obnašamo izvršnu vlast, nastojat ćemo uz dobra obećanja i kvalitetne programe dobiti povjerenje i u narednom vremenu.-rekao je gradonačelnik Barišić te dodao kako se nada da će opravdati očekivanja sugrađana.hdz okupljanje tuđman barišić karamarko pouvg KVG katd-21

-Nadam se da ćemo u koaliciji koju HDZ predvodi, ali i sa ostalim političkim akterima napraviti puno ljepšu, zdraviju i perspektivniju Hrvatsku, a time i našu Veliku Goricu.-rekao je gradonačelnik.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko pohvalio je programe i projekte koji se provode u Velikoj Gorici te rekao kako je to jedan od najperspektivnijih gradova u Hrvatskoj.

[print_gllr id=43651]