Home FOTO VIJEST FOTO U tijeku radovi na Novoj cesti u Donjoj Lomnici

FOTO U tijeku radovi na Novoj cesti u Donjoj Lomnici

Radi se i na proširenju kako bi bila adekvatna za prohodovanje svih automobila

PODIJELITE

Radi se i u Donjoj Lomnici! Ovdje su u tijeku radovi na asfaltiranju dužine gotovo 600 metara Nove ulice. Vrijednost ove investicije je gotovo 580 tisuća kuna. Tijek radova danas je obišao gradonačelnik sa suradnicima.

Ovo je najfrekventnija cesta zbog ostalih radova koji su bili na spoju Lomnice i Gradića, te u samoj Donjoj Lomnici. Bila je poprilično uništena i zahtijevala je novo ruho i rekonstrukciju, te je konačno sada došla na red. Radi se i na proširenju kako bi bila adekvatna za prohodovanje svih automobila. Zbog šire rekonstrukcije, a budući da će i drveni električni stupovi biti zamijenjeni betonskim, te uzimajući obzir neke obitelji koje priključke ispod zemlje nisu priključili na svoja domaćinstva, nastojati ćemo da sve te stvari prije asfaltiranja budu napravljene. Rok za završetak radova je stoga mjesec dana – otkriva gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Ovdje je obnovljena Odranska ulica između Lomnice i Gradića, potom se sa pješačkim i biciklističkim stazama krenulo u centar sela, a asfaltirana je i Školska te Stepanska ulica s čime su iz MO Donje Lomnice zadovoljni, a otkrili su i što još planiraju raditi.

U Lomnici se dosta radi. Kad završe radovi na asfaltiranju Nove ceste, planiramo raditi oko Doma, prvo dovršiti terasu pa uređenje dvorišta ispred društvenog doma – kazao je Milivoj Dijanežević, predsjednik MO Donja Lomnica.