Home Izdvojeno FOTO Održan malonogometni turnir Humanitarka #3

FOTO Održan malonogometni turnir Humanitarka #3

PODIJELITE

Udruga Goričani Humanitarka održali su već treći humanitarni malonogometni turnir Goričani Humanitarka #3. Na betonskom igralištu ‘Betoncu’ u Cvjetnom naselju jučer se igrao nogometni turnir za sestre blizanke,  Miju i Lanu Mićanović, djevojčicama s cerebralnom paralizom koje su velike zaljubljenice u sport. Obje su također i članice velikogoričkog Judo kluba osoba s invaliditetom ‘Fuji’.

vg humanitarka boysi-10

– Naša udruga nastala je samo iz razloga kako bi pomogli nekome u ovom gradu. Svi prihodi koji će se dobiti danas idu za sestre blizanke i njihove terapije. Ekipa ima 24, nešto više nego prošle godine, bilježimo neki rast što nam pokazuje kako je Gorica prepoznala cijelu priču i da to raste na tom nivou, što nam je jako drago jer je to bio i cilj cijele priče. Posjeta je iznad očekivanja. – rekao nam je Robert Šipušić, predsjednik Udruge Goričani Humanitarka.

vg humanitarka boysi-12

U svrhu navedene humanitarne akcije otvoren je i izdvojeni račun s kojeg su cjelokupna prikupljena sredstva namijenjena za potrebe rehabilitacije i daljnje terapije Mie i Lane. Ukoliko niste stigli posjetiti jučerašnji turnir, uvijek možete pomoći uplatom na račun u banci – Raiffeisen Banka – (HUGH) IBAN: HR7324840081500196573.

[print_gllr id=47660]