Home Izdvojeno Članovi HDZ-a u nedjelju biraju novog predsjednika stranke

Članovi HDZ-a u nedjelju biraju novog predsjednika stranke

PODIJELITE

U nedjelju 17. srpnja održat će se izvanredni izbori za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice prema odredbama Statuta HDZ-a po sustavu ”jedan član, jedan glas”. Na području Velike Gorice glasovanje će biti organizirano na sedam biračkih mjesta koja će biti otvorena od 8 do 19 sati. Na području Gradske organizacije HDZ Velika Gorica pravo glasa ima 2.059 članova HDZ-a upisanih u Bazu članova stranke u Velikoj Gorici.

U Velikoj Gorici u prostorijama HDZ-a u Zagrebačkoj 73 glasovat mogu članovi stranke iz Temeljnog ogranka Miljenko Granić, Braća Radić, Stari grad, Vladimir Nazor, Hrvatski velikani, Rakarje, Pleso, Kurilovec i TO Kobilić.

U Maloj Buni glasovanje će biti u Sportskom domu NK Buna, a ondje mogu glasovati članovi iz Temeljnih ogranaka Velika Buna, Šiljakovina i Kozjača.

Na biralište u Društvenom domu u Donjoj Lomnici ove nedjelje mogu glasovati članovi iz Temeljnih ogranaka Donja Lomnica, Gornja Lomnica, Gradići, Lukavec, Markuševec Gudci i Vrhovje.

U Novo Čiče u Vatrogasnom domu izaći će članovi Temeljnog ogranka Novo Čiče, a u Društvenom domu u Vukovini članovi TO Okuje, Mraclin, Ogulinec, Buševec, Rakitovec Turopolje, Kuče i Vukovina.

U Ščitarjevu će se glasovanje održati u Sportskom domu NK Mladost Obrezina, a ondje mogu glsovati članovi HDZ-a iz Temeljnih ogranaka Šćitarjevo, Selnica, Lekneno i Strmec.

U Velikoj Mlaki u Vatrogasnom domu glasuju članovi iz Temeljnog ogranka Velika Mlaka, Mičevec i TO Kosnica.