Home Izdvojeno ZLATO OKO VRATA Marko Vračan prvi u Hrvatskoj u parastolnom tenisu

ZLATO OKO VRATA Marko Vračan prvi u Hrvatskoj u parastolnom tenisu

Čestitamo!

PODIJELITE

Marko Vračan iz Velike Gorice, inače član Parastolnoteniskog kluba Psk Synergia je na održanom Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju!

Natjecao se u kategoriji 8 u kojoj je nastupilo je 8 igrača raspoređeno u dvije skupine po tri igrača i jednu skupinu od četiri igrača. U Skupini je B pobijedio oba protivnika s rezultatom 3:0.

“Prvo sam pobijedio Iliju Osmankić iz Splita, a onda Sašu Brkića iz Stk Uriha iz Zagreba. U četvrtfinalu sam bio nositelj tako da sam automatski bio kvalificiran u polufinale, gdje sam pobijedio također sa 3 0 Đuru Kozulića iz Zagreba.”, govori nam Marko.

U finalu je igrao protiv Toni Milasa iz Zagreba i taj meč je dobio 3: 2. “Toni Milas je dugogodišnji igrač koji igra sa soft gumom na bh te sam se, moram priznati, namučio da ga pobijedim.”, priznaje Marko i dodaje kako je klub za koji nastupa u ukupnom poretku završio na drugom mjestu.

“Osjećam se odlično i veselim se sada pauzi od 2 tjedna, jer zadnjih 6 mjeseci sam trenirao svaki dan, nekad i po 2 puta dnevno. Osjećam da mi ipak treba sad pauza i regeneracija. U 10 mjesecu kako stvari stoje trebao bi nastupiti za jedan Zagrebački klub u 1 Hrvatskoj ligi u kategoriji bez invaliditeta, i za to ću se sada trebati posebno pripremiti, a možda ću u jesen još odraditi koji međunarodni turnir za paraolimpijsku repku no još uvijek ništa nije potvrđeno i definirano.”, Vračan prenosi svoje dojmove.

Čestitamo još jednom i želimo svu sreću u daljnjim natjecanjima!