Home Izdvojeno U Goričkom klubu mladih saznajte zašto vježbati Tai Chi i kako postati...

U Goričkom klubu mladih saznajte zašto vježbati Tai Chi i kako postati instruktor

Zbog povećanja popularnosti Tai chia traže se instruktori, a sada imate priliku kako to postati besplatno

PODIJELITE

U Goričkom klubu mladih će se idućeg četvrtka, 16. ožujka, održati predstavljanje Tai Chia, a mladi će imati priliku saznati kako besplatno postati certificirani instruktori ove vještine.

“Neovisno o tome kojoj generaciji pripadate, znate koliko je važno baviti se sportom kako bi ostali vitalni i što zdraviji. Popularnost Tai Chia u svijetu, pa tako i u Velikoj Gorici raste. Upravo zbog toga se traže novi certificirani treneri, a za to mladi sada imaju priliku besplatno.”, objašnjavaju organizatori.

Predstavljanje Tai Chia kao i načina kako postati trener održat će Antun Andreić, inače instruktor programa Tai Chi za zdravlje Instituta Tai Chi for Health dr. Paul Lam iz Australije, neprofitne organizacije koja provodi program Tai Chi for Health isključivo na znanstveno i zdravstveno zasnovanim dokazima.

“Profil zainteresiranih nije limitiran, ali bi bilo dobro da radimo s osobama koje su u vezi s medicinskom strukom, kineziologijom, fizikalnim terapeutima, studentima medicine, odnosno onima koji imaju empatiju prema vježbanju i vježbačima.”, govori Antun Andreić te poziva da svi dođu poslušati upravo o tome kako postati instruktor.

Predavanje o Tai Chiju možete poslušati u četvrtak, 16. ožujka u Goričkom klubu mladih (2. Kat Doma kulture Galženica) od 18:30 sati.