Home Izdvojeno Četiri komičara iz četiri zemlje regije dolaze u Veliku Goricu

Četiri komičara iz četiri zemlje regije dolaze u Veliku Goricu

PODIJELITE

Stand-up komedija u Velikoj Gorici, koju su Kronike Velike Gorice već ranije najavljivale, stiže nam u petak u 20 sati. Četiri stand-up komičara iz četiri zemlje regije na prvi će dan proljeća dva sata zabavljati publiku u dvorani Gorica, Pučkog otvorenog učilišta.

– Mi vas nećemo ‘nasmijati do suza’. Zbog nas vas od smijeha neće ‘zaboljeti stomak’ niti biste se ‘upiškili u gaće’, mada je bilo par slučajeva. Nedajbože da bi vi kod nas u klubu od smijeha – umrli! Ono što možemo garantirati je da ćemo u jednoj večeri čuti stotinjak vaših smjehova, od hihota pa sve do onog gromoglasnog, ponekad popraćenog roktanjem, i da ćete na kraju na licu nositi osmijeh na putu kući – najavili su komičari.

komedija1

U organizaciji udruge Izlaz, Pučkog otvorenog učilišta, Grada Velike Gorice i Komedije s nogu, grad Velika Gorica će biti domaćinom do sada najvećeg događaja stand-up komedije.

– Stand-up komičari koji će izaći pred velikogoričku publiku prvaci su svojih scena. Prvi bosansko-hercegovački stand-up komičar Filip Andronik, poznat je po svom pogledu na svijet jednog Sarajlije, kojemu nikada ništa nije jasno, ali uvijek ima odgovor na sva pitanja! Prvi srbijasnki stand-up komičar Srđan Jovanović iza sebe ima šest godina i stotine nastupa i jedan je od onih koji je sa svojom predstavom “Grupna terapija” obišao gradove od Vardara pa do Triglava – najavljuju iz udruge Izlaz.

A kakva bi to bila večer bez domaćih snaga. Prvi stand-up komičar Velike Gorice, Tomislav Kozačinski – Koza dat će hrvatski štih cijeloj ovoj priredbi. Domaćin večeri bit će producent “Komedije s nogu” i prvi regionalni stand-up komičar, Pedja Bajović kojeg iz Izlaza najavljuju: “Rođen je kao Crnogorac, odrastao kao Srbijanac, kao osoba se zaokružio u Bosanca, a sada je već preko deset godina – Hrvat”.

Ulaznica košta 25 kuna, a može je se kupiti na blagajni Pučkog otvorenog učilišta.