Home Izdvojeno U kino stiže akcijski triler sniman u Hrvatskoj

U kino stiže akcijski triler sniman u Hrvatskoj

PODIJELITE
foto: Ilustracija

Od danas do 14. veljače u 18 sati u Kinu Gorica prikazivat će se animirani, sinkronizirani film ”Dugi iz kamenog doba”. – Radi se o urnebesnoj prapovijesnoj avanturi napravljenoj u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smještena je u doba prapovijesti kada su opasne zvijeri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom. Priča prati pećinskog čovjeka (Dugi) koji sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava ujediniti njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prijete – najavili su crtani film u POUVG.

Film traje 100 minuta, a režirao ga je Nick Park.

Danas, zatim, u subotu, ponedjeljak i srijedu 14. veljače u 20 sati možete pogledati erotski triler ”Pedeset nijansi slobodniji”. – Christian Gray i Anastasia sada su sretno zaljubljen par koji je svoju vezu nedavno okrunio brakom, ali se time njihov život ni malo ne smiruje. Nakon što je Christian prihvatio poziciju predsjednika tvrtke, Anastasia se sada mora prilagođavati ne samo njegovoj posesivnoj prirodi i bračnom životu, već i muževom novom, bogatom životnom stilu. Iako je od početka bila svjesna nepredvidljivosti života uz njegovih pedeset nijansi, bračni će im život donijeti više izazova, no što se ikada nadala – stoji u najavi filma.

U filmu koji je samo za punoljetne, glavne uloge glume Jamie Dornan i Dakota Johnson. Film traje 118 minuta i režirao ga je James Foley.

Sutra i u utorak u 20 sati te u nedjelju u 20.30 prikazivat će se film ”Odmetnici”.Ovaj akcijski triler namijenjen je starijima od 15 godina, a zanimljivo je da su dio ekipe filma činili hrvatski filmski djelatnici i da se film snimao upravo u Hrvatskoj. – Radi se o visokobudžetnom akcijskom trileru čija radnja prati američke marince koji pokušavaju riješiti davno zaboravljenu tajnu i pritom na dnu jezera otkrivaju sanduke u kojima su skrivene zlatne poluge – najavili su u POUVG film.

Film je režirao Steven Quale, glavne uloge igraju Sullivan Stapleton, J.K. Simmons i Charlie Bewley, a film traje 105 minuta.