Home Gospodarstvo Google stručnjak u VeGoRa-i održao predavanje o poslovanju

Google stručnjak u VeGoRa-i održao predavanje o poslovanju

PODIJELITE

Jučer se u prostorijama VEGORA-e održala digitalna radionica vezana za Google My Business platformu pod nazivom ‘Privucite lokalne potrošače i turiste. Stavite se na kartu i budite vidljivi!’

Radionicu je održao Claudio Kramarić iz Google-a, a radionicu je organizirala VeGoRa u suradnji s Googleom i Otvorenim učilištem Algebra, kao dio programa Google Digitalne garaže.

Polaznici su na radionici mogli saznati sve vezano uz platformu Google my business – kako je koristiti da bi bili što vidljiviji lokalnim potrošačima i turistima u gradu. Ova radionica poslužila je i onima koji imaju i nemaju internetsku stranicu jer u svakom slučaju ta platforma koristi za bolje poslovanje.

Korisnici pretražuju lokalno – mjesečno se obavljaju milijardi lokalnih pretraživanja, a više od 30 posto svih mobilnih pretraživanja povezano je s lokacijom. Google My Business je neophodan ako želite biti vidljivi na online karti i na popisu lokalnih poduzeća, čime privlačimo i lokalne potrošače i turiste, a isto tako omogućuje online korisnicima da ostave recenzije i ocjene poslovanje – faktori koji su itekako važni za SEO optimizaciju na lokalnoj bazi.”, govore iz VeGoRa-e kao objašnjenje zašto je važno korištenje Google My Business platforme.

Za sva pitanja možete im se obratiti na službenoj Facebook stranici ili internetskoj stranici agencije.