Home Izdvojeno Dođite večeras u Park dr. Franje Tuđmana na “Noć borilačkih sportova”

Dođite večeras u Park dr. Franje Tuđmana na “Noć borilačkih sportova”

PODIJELITE

Danas će biti sunčano, povremeno s umjerenom naoblakom. Prema kraju dana očekuje se jače naoblačenje i kiša koja će pasti, najvjerojatnije, tek tijekom noći. Moguća je grmljavina i slab vjetar koji će poslijepodne biti umjeren jugozapadni. Dnevna temperatura će biti ugodnih 20 stupnjeva Celzija, a najniža 12.

Što se vremena tiče, nema zapreka za održavanje pete “Noći borilačkih sportova”. Manifestacija na Trgu dr. Franje Tuđmana, na otvorenom, počinje večeras u 20 sati i 30 minuta, a trajat će sat i 45 minuta Nastupit će svi velikogorički borilački klubovi. Na samom kraju održat će se dva profesionalna meča Ivana Njegača i Ivice Bačurina.

– Pozivam sve Velikogoričanke i Velikogoričane i ljubitelje sporta da se odazovu na još jednu Noć borilačkih sportova. Zajamčen je spektakl i vjerujem da će se odazvati velik broj ljubitelja sporta i da će pogledati ovu hvalevrijednu manifestaciju i u konačnici dati podršku našim sportašicama i sportašima. Oni kroz svoje rezultate i svoj rad to apsolutno zaslužuju – poručio je Ervin Kolarec, predsjednik organizacijskog odbora.

Posjetitelji će moći vidjeti borilačke demonstracije boksa, juda, karatea i taekwondoa u ringu i na “tatamiju”.