Home Zanimljivosti Zmaj Anđelko od sada i kao društvena igra

Zmaj Anđelko od sada i kao društvena igra

Prikupljaju se sredstava za distribuciju i dostavu igre djeci po bolnicama i domovima diljem Republike Hrvatske.

PODIJELITE

Humanitarni projekt Zmaj Anđelko pomaže djeci bogatiji je, ne za još jednu slikovnicu, već za društvenu igru ”Zmaj Anđelko i dugački rep”. Riječ je o stolnoj igri za 2 do 4 igrača, namijenjenoj uzrastu 4+, a cilj igre je svoje figurice što prije dovesti na rođendan zmaja Marka.

Igra je sadržajno i vizualno inspirirana slikovnicom Zmaj Anđelko i dugački rep, koja je svoje prvo izdanje doživjela u rujnu 2016. Zahvaljujući ilustratorici i grafičkoj dizajnerici Milici Vezmar Basara, vizual ploče za igru obogaćen je šarenim likovima i grafikama iz istoimene slikovnice, kako bi istovremeno uveseljavao igrače i promatrače. Da igra ne bi bila suhoparna pobrinuo se autor igre Goran Čučković, osmislivši posebna polja i pravila za igru. – Mehanika igre pokazala se uzbudljivom i dinamičnom – rekao je autor igre, ujedno i organizator humanitarnog projekta Zmaj Anđelko pomaže djeci, kojemu su cilj upravo osmišljavanje i distribucija slikovnica i društvenih igara za djecu po bolnicama i domovima diljem Republike Hrvatske.

– Ovom bismo prilikom voljeli još jednom pozvati sve ljude dobre volje da se uključe i pomognu nam u prikupljanju sredstava za distribuciju i dostavu igre. Želja nam je da prve pošiljke stignu do djece do Uskrsa – rekli su voditelji projekta.

U ovom humanitarnom projektu možete i vi sudjelovati putem direktnog kontakta (Goran Čučković, 095 1992 008 – organizator ZAPD), društvenih mreža, elektroničke pošte (goran@zmaj-andjelko-pomaze-djeci.com) ili uplatom donacije na žiro-račun projekta: Žiro@PBZ: HR36 2340 0093 1031 3560 2