Home Gospodarstvo ZET objavio natječaj za čak 80 vozača autobusa na određeno

ZET objavio natječaj za čak 80 vozača autobusa na određeno

Natječaj je otvoren do 12. travnja. U tekstu donosimo detalje i uvjete...

PODIJELITE

ZET je u potrazi za 80 vozača autobusa na određeno vrijeme u trajanju jedne godine. Kako je navedeno u natječaju, na isti se mogu javiti osobe sa srednjom stručnom spremom vozača cestovnog motornog vozila te važećom vozačkom dozvolom „D” kategorije. Potrebno je radno iskustvo od najmanje godinu dana na poslovima vozača “C” i “D” kategorije.

Obrazac za prijavu na Javni poziv zainteresirani kandidati mogu preuzeti ovdje. Ponuda se pisanim putem od 29. ožujka do 12. travnja 2022. godine na adresu:

Zagrebački električni tramvaj d.o.o.
Poslovno područje pravnih poslova i ljudskih resursa
Ozaljska 105, 10000 Zagreb
s naznakom “Za javni poziv za iskazivanje interesa za zapošljavanje na poslovima radnog mjesta Vozač autobusa I – 80 izvršitelja na određeno vrijeme od 1 godine”.

Inače, osnovna plaća vozača u ZET-u bez dodataka iznosi 7500 kuna bruto, kako su prije pisali Jutarnji.hr.

‘’Uz osnovnu plaću dolaze brojni dodaci, poput vožnje u noćnim satima, vikendom, blagdanima, otežanim uvjetima rada, ali i postotak od prodaje karata. Zahvaljujući dodacima, mjesečni prihodi vozača penju se i do 10.000 kuna, pisao je 2017. Jutarnji, međutim predsjednik Sindikata prometnih vozača i radnika ZET-a Anto Jelić tada je to opovrgnuo te istaknuo da je plaća sa svim davanjima oko 7200 kuna. Napomenimo i kako je prosječna neto plaća u ZET-u prema informacijama iz 2019. 7800 kuna.