Home Najave Želite znati više o gamingu i e-sportu? Dođite na predavanje u GKM

Želite znati više o gamingu i e-sportu? Dođite na predavanje u GKM

Govornik na predavanju bit će hrvatski Smite igrač, Adrian "Deathwalker" Benko

PODIJELITE

Gorički klub mladih najavljuje novo predavanje pod nazivom “Iz Prve Ruke” na kojem će se moći saznati kako izgleda karijera u profesionalnoj gaming sceni. Ovo će biti prilika za sve one koji su ikada maštali o postajanju profesionalnog igrača ili su se pitali kako izgleda život takvih igrača. Predavanje će biti održano u četvrtak, 11.5. od 19:45 sati u prostoru Goričkog kluba mladih.

Govornik na predavanju bit će hrvatski Smite igrač, Adrian “Deathwalker” Benko. Adrian će podijeliti svoja iskustva u esports sceni, uključujući svoje početke igranja po turnirima, iskustva u Europi i SAD-u, te ravnotežu između slobodnog vremena i gaminga kao profesionalni esports igrač.

Adrian ima impresivne uspjehe u Smite igri, uključujući finale Smite svjetskog prvenstva, kao i osvajanje Golden Bolts nagrade za play godine. Osim esports karijere, Adrian ima i Twitch kanal, gdje njegove streamove prati velik broj fanova.

Svi zainteresirani će također imati priliku postaviti pitanja na kraju predavanja. GKM poziva sve ljubitelje gaminga da im se pridruže i saznaju više o životu profesionalnog igrača.