Home Izdvojeno ZAJEDNO ZA POTREBITE Udružile se žene Buševca i Novog Čiča

ZAJEDNO ZA POTREBITE Udružile se žene Buševca i Novog Čiča

Donacije su pristigle i od Buvljakuša, a sve je dostavljeno potrebitima u Petrinju, Sisak i manjim okolnim mjestima

PODIJELITE

U nevolji se poznaje čovjek, stara je poslovica koja se vrlo lako može primijeniti na stanovnike našeg grada i okolnih mjesta. U novoj akciji sada su se udružile Društvo žena Buševec i Društvo žena Novo Čiče.

Prikupljale su se donacije te su iz Društva žena Novo Čiče svoju donaciju posuđa – lonce, tave, tanjure, šalice, čaše, beštek proslijedile ženama Buševca. Radi se o 25 paketa za 25 obitelji koje su koje su dostavile kod predsjednice DŽB Lidije Rožić. Paketi su nakon toga razvezeni potrebitima u Sisak, Petrinju, Križ, Stari Brod, Stari Farkašić, Brežane Lekeničke, Cerje Letovaničko, Dumače, Župić i Slatinu Pokupsku.

U donacijama su sudjelovale i Buvljakuše koje su donirale invalidska dječja kolica, toaletnu stolicu i pelene za odrasle, dječju hranu i pelene za djecu. Sve to je dostavljeno potrebitima u Brežane Lekeničke. Primljena je i donacija od DVD-a Bučica u vodi, odjeći za djevojčice i pelenama koje su proslijeđene potrebitima.

Društvo žena Buševec se svima zahvaljuje od srca na donacijama i uspješnoj suradnji te se nadamo da ćemo i u budućnosti nastaviti ovako vrijedno i aktivo pomagati drugima.”, navode u objavi.