Home Gospodarstvo Zagrebačka županija: 2,4 milijuna kuna iz Fonda solidarnosti za sanaciju oštećenih škola

Zagrebačka županija: 2,4 milijuna kuna iz Fonda solidarnosti za sanaciju oštećenih škola

Prihvatljive aktivnosti koje se mogu financirati su hitne mjere sanacije, priprema projektno-tehničke dokumentacije, izvedba radova, upravljanje projektom i administracija te promidžba i vidljivost projekta

PODIJELITE

Zagrebačka županija poziva gradove i općine te javne ustanove u vlasništvu jedinca lokalne i područne samouprave sa svog područja koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja da podnesu svoje prijave za dodjelu bespovratnih sredstava za vraćanje u ispravno radno stanje infrastrukture i pogona u području obrazovanja oštećenih u prvom potresu 22. ožujka 2020. godine.

Sredstva u iznosu od 2,4 milijuna kuna osigurava Fond solidarnosti EU, a javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava odnosno najkasnije do 31. prosinca 2021.

Prihvatljive aktivnosti koje se mogu financirati u okviru ovog Poziva su hitne mjere sanacije, priprema projektno-tehničke dokumentacije, izvedba radova, upravljanje projektom i administracija te promidžba i vidljivost projekta.

Tekst poziva te potrebni obrasci nalaze se ovdje, a projektni prijedlozi podnose se Zagrebačkoj županiji putem sustava ePrijave.

Potencijalni prijavitelji za više informacija mogu svoje upite poslati na fseu@zagrebacka-zupanija.hr