Home Izdvojeno Više od 200 sudionika sa 60 vozila demonstrirat će spremnost civilne zaštite...

Više od 200 sudionika sa 60 vozila demonstrirat će spremnost civilne zaštite na Jezeru Čiče

PODIJELITE

Javna vatrogasna postrojba Velike Gorice poziva sve građane i žitelje županije na druženu pokaznu vježbu sustava civilne zaštite Zagrebačke županije pod nazivom “Velika Gorica 2023”.

Vježba će se održati 21. listopada u 10 sati na jezeru Čiče te na lokacijama oko Omladinskog jezera. U vježbi će sudjelovati više od 200 sudionika s preko 60 vozila.

U vrijeme održavanja vježbe promet će biti otežan. Za potrebe održavanja vježbe neće se koristiti sredstava opasna za ljude i životinje. Osiguran je parking za sve posjetitelje.

“Dođite pogledati simulacije intervencija kakvima svakodnevno uklanjamo opasnosti. Dođite se uvjeriti u uvježbanost i koordinaciju stožera civilne zaštite Zagrebačke županije. Dođite se uvjeriti da se imate na koga osloniti kada dođe do nevolje”, poručuju iz JVP Velika Gorica.

>> FOTO Vatrogasci i Ravnateljstvo civilne zaštite na jezeru Čiče proveli združenu vježbu

Sudionici vježbe su stožeri civilne zaštite Zagrebačke županije i Grada Velike Gorice, MUP, Hrvatska vatrogasna zajednica i Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije, Zavod za hitnu medicinu Zagrebačke županije, Društvo Crvenog križa Zagrebačke županije, HGSS, Hrvatska udruga za obuku potražnih pasa i Veleučilište Velika Gorica.