Home Kultura VIDEO U Središnjem odjelu knjižnice predstavljena knjiga “Muškarci imaju P.”

VIDEO U Središnjem odjelu knjižnice predstavljena knjiga “Muškarci imaju P.”

Riječ je o zbirci pjesama koja se bavi muško-ženskim odnosima kroz svakodnevne situacije i dozu humora, metafora i ironije

PODIJELITE

Velikogoričkoj publici se na Središnjem odjelu za Odrasle u Gradskoj knjižnici Velika Gorica predstavio koprivnički književnik Darko Pernjak. Autor je predstavio svoju najnoviju knjigu “Muškarci imaju P.”

Riječ je o zbirci priča koja sadrži anegdote iz književnikova života, njegova razmišljanja i stavove, bavi se muško-ženskim odnosima kroz svakodnevne situacije i dozu humora, metafora i ironije. “Publika je imala prilike doznati okolnosti nastanka ove zbirke, autorove čitalačke i spisateljske preferencije te kako izgleda njegovo slobodno vrijeme u kojem piše.”, navode iz knjižnice.

Okupljenima je otkrio kako radi na romanu za mlade. Kako je bilo na predstavljanju možete pogledati u videu Knjižnice Velika Gorica na kraju teksta.

Autor Pernjak je po struci inženjer geotehnike, a svoju poslovnu karijeru ostvario je u trgovini vinima. Piše od najranijeg doba, a do sada je objavio čak 16 knjiga.