Home Izdvojeno VIDEO Novi incident u 268: psovao vozača, putnici čekali drugi autobus

VIDEO Novi incident u 268: psovao vozača, putnici čekali drugi autobus

PODIJELITE
Foto: Screenshot

Jučer se na liniji 268 koja je prometovala iz smjera Zagreba prema Velikoj Gorici dogodio novi incident. Prije stanice Odra jedan putnik pritisnuo je gumb STOP, no vozač se nije zaustavio te je nastavio dalje vožnju. Ljutiti muškarac tog je trena počeo vikati na vozača jer mu nije stao na stanici. Ubrzo se autobus zaustavio na crveno svjetlo na semaforu te je putnik tražio od vozača da mu otvori vrata što ZET-ovac nije učinio. Autobus se zaustavio na sljedećoj stanici, putnik je izašao, došao do prvih vrata i opsovao vozaču dijete na što je vozač izašao i napao putnika.

– Šofer je lupio putnika, fizički su se obračunali i naguravali. U tom trenutku do putnika je došao drugi putnik koji je bio s njim u autobusu te je vikao ‘nemojte ga tući, nemojte ga tući’. Tada se kroz masu počeo probijati policajac, izašao je iz autobusa i razdvojio ih te pozvao pojačanje – ispričala nam je jedna Goričanka koja se zatekla na toj vožnji.

Putnik koji je opsovao vozaču navodno je vojni ratni invalid, a prema priči ostalih putnika, najvjerojatnije je tijekom vožnje bio u alkoholiziranom stanju.

– Ne želim nikoga ni osuđivati ni braniti, ali meni kao putnici koja je kupila kartu plaćena usluga nije pružena. Autobus je na toj stanici stajao izvjesno vrijeme jer ga je i sam vozač napustio kako bi se obračunao s putnikom. Mislim da to nije profesionalno ponašanje ZET-ovog vozača. Svi smo na kraju izašli iz autobusa i čekali idući – rekla nam je čitateljica.