Home Vijesti VG LEGACY: Prvi predmet na aukciji je potpisani dres Ante Budimira

VG LEGACY: Prvi predmet na aukciji je potpisani dres Ante Budimira

Aukcije su način prikupljanja sredstava za kupnju stambenog kontejnera za 86-godišnju baku Ankicu

PODIJELITE

Kako smo najavili, VG Legacy, kako bi lakše prikupio financijski iznos potreban za kupnju stambenog kontejnera za 86-godišnju baku Ankicu, počinje s aukcijama predmeta. “Njihovi pratitelji i prijatelji, nogometaši, estradne zvijezde i poduzetnici darovali su neke svoje predmete kako bi ih stavili na aukciju i na taj način prikupili sredstva za pomoć onima kojima je pomoć potrebna.”, objašnjavaju iz Legacyja.

Prvi predmet na aukciji je dres našeg sugrađanina Ante Budimira, iz FC Mallorca. Početna cijena bila je 300, a već sada je najviša ponuđena cijena 200 kuna veća od tražene. Aukcija će trajati do sutra, 27.03. u 9 sati ujutro.

Da biste ponudili svoju cijenu, na službenoj Facebook stranici Udruge VG Legacy ispod posta predmeta napišite svoju ponudu. Najveća ponuda prije isteka predviđenog vremenskog roka odnosi pobjedu. Ukoliko se aukcija završi sa dvije iste ponude, administrator stranice može odrediti dodatno vrijeme za pripetavanje.

Sva novčana sredstva s aukcija i ostalih donacija uplaćuju se na račun VG Legacy HR9124840081135191457 sa opisom plaćanja “Dom je tamo gdje je srce”. Svi dresovi biti će dostavljeni pobjednicima aukcija na adresu stanovanja.