Home Najave VG Legacy na Gastro Turopolja dolazi s humanitarnim ciljem

VG Legacy na Gastro Turopolja dolazi s humanitarnim ciljem

Sav prihod s ovog događaja ide za renovaciju sanitarnog čvora Kuće ljubavi u kojoj se pruža skrb djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi

PODIJELITE
Foto: VG Legacy

Ovog vikenda, točnije u subotu, 14. listopada, Gastro Turopolja će se održati kod Muzeja Turopolja, a i ove godine tamo možete pronaći VG Legacy štand. Kao i svake godine, nude razne gastronomske delicije. Posjetitelji će moći uživati u sarmadogu, rižotu s kozicama, fritulama i langošicama.

Za najmlađe imaju raznoliku ponudu slastica, uključujući palačinke, banane u čokoladi, jabuke u šećeru i lolipopsi. Sav prihod s ovog događaja ide za humanitarne svrhe, konkretno za renovaciju sanitarnog čvora Kuće ljubavi u suradnji s KeraTermom. Kuća osigurava smještaj maloljetnim i punoljetnim trudnicama i majkama s djecom od rođenja do godine dana života, a koji iz različitih razloga nemaju osnovnih uvjeta živjeti samostalno ili u svojim obiteljima. U Kući se pruža smještaj i djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi od rođenja do treće godine života.

Ako želite podržati ovu akciju, možete uplatiti donaciju na sljedeći račun:

  • Račun: HR9124840081135191457
  • Opis plaćanja: za Kuću ljubavi

Drugi način je da im se pridružite i podržite ovu humanitarnu inicijativu te uživajte u ukusnoj hrani. Vidimo se u subotu!