Home Izdvojeno Vesele ekipe na humanitarnom pub kvizu Goričkog kluba mladih

Vesele ekipe na humanitarnom pub kvizu Goričkog kluba mladih

Prikupljena su novčana sredstva za velikogoričku udrugu LePas i njihove šapice koje traže udomitelje

PODIJELITE

Jučer se u kafiću Dobar dan održao humanitarni pub kviz Goričkog kluba mladih na kojem su se prikupljala sredstva za velikogoričku udrugu Le Pas i napuštene šapice. Na pub kviz prijavilo se ukupno deset ekipa koje su odgovarale na pitanja iz pet kategorija, a sve su bile usko vezane uz životinje, posebice pse. Kategorije su bile serije i film, glazba, geografija i povijest te kategorija vezana uz prepoznavanje pasmina pasa.

Sve kategorije bile su vrlo zabavne ekipama, a oko nekih su se vodile i polemike. Kroz kotizacije i dodatne donacije prikupljeno je više od 700 kuna koje će udruzi LePas služiti za pokrivanje već velikih troškova. Gosti večeri bili su psići iz udruge koji su oduševili sve okupljene, a koji su možda i pronašli potencijalne udomitelje.

Dio donacija pristigao je i od VG Kviz lige koja je također jučer održala svoj pub kviz, a dio od kotizacija odlučili su donirati LePas udruzi.

Iz Goričkog kluba mladih se nadaju nastaviti ovakve događaje te ih posebno veseli što se mogu ponovno družiti s mladima i veseliti se. Atmosfera na sinoćnjem kvizu bila je odlična te im je to dodatan povod da nastave s organizacijom sličnih i još boljih događaja.