Home Crna Kronika Detalji tragične nesreće: 67-godišnjak je pao pored bagera, vozač ga nije vidio,...

Detalji tragične nesreće: 67-godišnjak je pao pored bagera, vozač ga nije vidio, pa ga pregazio

Vozač (25) nije bio pod utjecajem alkohola

PODIJELITE
Foto: Arhiva travanj 2022.

Kako smo jučer pisali, u mjestu Kuče je jučer u prijepodnevnim satima došlo do tragične nesreće. Muškarac (B.L., 1955. godište) je išao prema svom domu te oko 150 metara od svoje kuće izašao iz automobila na raskrižju Petrove ulice i Kneje. Kako su nam rekli mještani, udaljio se prema građevinskim radovima i bageru.

Od Velikogoričke policije saznajemo da je muškaraca izašao iz svog automobila iz nepoznatih razloga te ga ostavio nasred ulice pa se, hodajući prema radovima, spotaknuo i pao pao na leđa. “Potvrđeno je da na adresi Kneje gdje se izvode radovi Aglomeracije djelatnik 1997. godište upravljao bagerom, a pješak je prolazio s desne strane, spotaknuo se i pao na leđa s desne strane bagera. Vozač to nije vidio i tom prilikom je okretanjem gusjeničarem došlo do pregaženja 67-godišnjeg muškarca. Muškarac je na mjestu događaja preminuo.”, objašnjavaju iz policije.

Vozač bagera koji ima samo 25 godina je alkotestiran i utvrđeno je da nije bio pod utjecajem alkohola. Nije poznato je li preminulom muškarcu pozlilo niti iz kojeg je razloga ostavio automobil nasred ulice i uputio se prema radovima.

O slučaju je obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo, rukovoditelji te Inspektorat rada. Smrt je na lokaciji ustvrdila Hitna pomoć.