Home Najave Velimir Zajec dolazi u Veliku Goricu: “Turopolje je uvijek disalo plavo, ne...

Velimir Zajec dolazi u Veliku Goricu: “Turopolje je uvijek disalo plavo, ne sumnjam da će i ovaj put”

Ulaz na promociju je besplatan, a oni koji kupe knjigu imat će priliku dobiti potpis legendarnog kapetana

PODIJELITE

Poznati nogometaš Velimir Zajec stiže ove subote, 18. ožujka u POUVG gdje će od 19 sati predstaviti svoju veliku biografiju koja je lani izašla iz tiska. Posjetitelji će imati priliku kupiti knjigu te dobiti Zajecov potpis na biografiji nakon predstavljanja.

“Još od prošlogodišnje velike promocije knjige stalno dobivam pozive mnogih Dinamovaca i zaljubljenika u sport diljem Zagreba i Hrvatske, a takve pozive mi je uvijek teško odbiti. Gorica i Turopolje su uvijek disali plavo i uopće ne sumnjam da će tako biti i ovom prilikom. Veselim se druženju i razgovoru s navijačima Dinama”, poručio je Velimir Zajec uoči promocije.

Knjiga “Zeko – biografija Velimira Zajeca” u prodaji je oko godinu dana, a na 480 stranica kroz razgovore s 96 sugovornika i više od 100 arhivskih članaka, autor knjige Sanjin Španović ispričao je Zajecovu karijeru ne samo kao kapetana Dinama, već i onu kao igrača Panathinaikosa, te trenera i direktora ova dva kluba i otkrio brojne nepoznate detalje povezane i s brojnim hrvatskim i grčkim nogometnim legendama, objašnjavaju u pozivu.

U knjizi se nalazi preko 150 fotografija od kojih brojne nisu nikad dosad viđene u javnosti. Ulaz na promociju je slobodan, a na promociji će uz Zajeca i autora biografije Sanjina Španovića nastupiti i Zajecov gost iznenađenja.