Home Najave Vatrogasno natjecanje 5. kup sv. Josipa Radnika održat će se na Praznik...

Vatrogasno natjecanje 5. kup sv. Josipa Radnika održat će se na Praznik rada

PODIJELITE
Foto: DVD Turopolje

Na Praznik rada, 1. svibnja održat će se vatrogasno natjecanje za djecu i mladež – 5. kup sv. Josipa Radnika. Natjecanje organizira DVD Turopolje, a održat će se na asfaltiranoj površini ispred DVD-a Turopolje (Park turopoljskih branitelja 1) za djecu te na terenu NK Turopolje (Kolodvorska bb) za mladež.

Organiziran je program za djecu i mladež u muškoj i ženskoj kategoriji. Prijava ekipa djece počinje u 9 sati, a natjecanje u 10. Proglašenje pobjednika predviđeno je u 13 sati. Djeca i u muškim i u ženskim ekipama moraju biti od 6 do 12 godina starosti. Prijava stariji ekipa počinje u 13 sati i 30 minuta, a natjecanje kreće već u 14. Po završetku natjecanja održat će se i proglašenje pobjednika. Natjecatelji moraju biti između 12 i 16 godina starosti.

– Ženska i muška mladež izvode dvije vježbe s preprekama, po pravilniku HVZ, bez štafetne utrke. Opremu za natjecanje osigurava organizator, osim kompletne osobne opreme – poručuju iz DVD-a Turopolje.

Za nastup na natjecanju plaćaju se donacije od 250 kuna koja uključuje ćevape u lepinji, prilog i četiri litre soka za 10 natjecatelja. Platiti se može virmanom ili gotovinom na dan natjecanja na blagajni DVD-a Turopolje.

Foto: DVD Turopolje

– Za prva tri mjesta osigurani su pehari i medalje. Za sve sudionike zahvalnice. Za najbolji rezultat ekipe djece (ukupno m/ž) osiguran je veliki prijelazni pehar. Za najbolji rezultat ekipe mladeži osigurana su dva velika prijelaza pehara (posebno m/ž) – kažu iz DVD-a Turopolje.

Za natjecanje je potrebno poslati prijavu do petka, 28. travnja na e-mail: dvdturopolje@yahoo.com ili tajnici Jasmini Dolački na telefon 091 6358 002.