Home Vijesti Uskoro počinju upisi na tečajeve stranih jezika u POUVG

Uskoro počinju upisi na tečajeve stranih jezika u POUVG

Polaznici mogu birati između klasičnog, intenzivnog i individualnog tečaja nakon kojeg mogu dobiti certificiranu svjedodžbu i upis u e-radnu knjižnicu

PODIJELITE

Od idućeg ponedjeljka pa do 10. rujna trajat će upisi na tečajeve stranih jezika za novu školsku godinu. Upisi će biti otvoreni svakog radnog dana od 9:00 do 19:00 sati, na adresi Zagrebačka 37 u Odjelu za obrazovanje na drugom katu.

Tečajevi stranih jezika prilagođeni su uzrastu, znanju i potrebama polaznika, a nastava je organizirana u predškolskim, đačkim, omladinskim i grupama za odrasle polaznike. Nastava se temelji na najsuvremenijim metodama učenja jezika i iskustvima naših profesora. Kvaliteta nastave ostvaruje se ugodnom razrednom atmosferom i radom u malim grupama. Uče se vještine pisanja, čitanja, slušanja i usmenog komuniciranja.”, objašnjavaju iz POUVG.

Prijaviti se možete na 4 razine znanja: A1, A2, B1 i B2 za ove jezike:

  • engleski
  • njemački
  • talijanski
  • španjolski
  • francuski

Po uspješnom završetku programa izdaje se Svjedodžba o poznavanju stranog jezika koja ima status javne isprave te se može upisati u e-radnu knjižicu.

Tri vrste tečaja za polaznike

Polaznici se mogu upisati u klasični verificirani tečaj koji traje 70 školskih sati koji se održavaju dva puta tjedno po dva školska sata. Cijena je 2.200,00 kuna, plativo u 5 rata ili 1.980,00 kn za jednokratno plaćanje.

Druga opcija su intenzivni tečajevi engleskog, njemačkog, francuskog, talijanskog ili španjolskog jezika od razine A1.1 do razine B2. Program je namijenjen polaznicima koji u što kraćem roku žele završiti verificirani tečaj stranog jezika te dobiti svjedodžbu Ministarstva znanosti i obrazovanja s pravom upisa u e-radnu knjižicu, za upisani stupanj, u samo 6 tjedana. Svaki modul sastoji se od 70 sati nastave. Dinamika se određuje u dogovoru s polaznicima. Cijena je 2.300,00 kn plativo u 3 rate ili 2.070,00 kn za jednokratno plaćanje.

Polaznici se mogu odlučiti i na individualne tečajeve u kojima je naglasak na individualnom radu s polaznikom. Nastava se odvija „jedan na jedan“. Ovaj tečaj je prilagođen jedinstvenim potrebama polaznika. Ovisno o stupnju znanja i zahtjevima polaznika tečaj može biti verificiran (prati program Ministarstva znanosti i obrazovanja – stupnjevi znanja od A1 – B2) ili neverificiran, na kojem se uvježbavaju specifična jezična područja poput držanja prezentacija, govor na stranom jeziku, poslovno dopisivanje, uvježbavanje gramatičkih zakonitosti i sl. Satnica individualnih tečajeva prilagođava se potrebama polaznika.

Trajanje stupnja je 35 sati po dva puta tjedno po dva školska sata. Cijena je 5.000,00 kn plativo u 5 rata.

Ispiti za dobivanje svjedodžbe

Ispiti su namijenjeni kandidatima koji žele dobiti svjedodžbu s pravom upisa u e-radnu knjižicu (A1, A2, B1, B2). Za sve polaznike verificiranih tečajeva ispiti su uključeni u cijenu tečaja.

Više informacija možete dobiti ovdje:

  • tel. 01 6259 806
  • mob. 098 316 419
  • e-mail: obrazovanje@pouvg.hr