Home Sport KK Gorica u petak igra prijateljsku utakmicu s Cibonom

KK Gorica u petak igra prijateljsku utakmicu s Cibonom

PODIJELITE

Košarkaši Gorice marljivo se pripremaju za predstojeću sezonu HT Premijer lige. Trener Josip Sesar i njegov stručni tip pokušat će ukomponirati novopridošle igrače (Majić, Cvitković, Cinac) sa starosjediocima (Mašić, Kapusta, Baković, Uljarević, Kalajžić; Savić) i dojučerašnjim juniorima (Ivanetić, Miloloža, Sokol).

Najbolji pokazatelj kako teku pripreme su prijateljske utakmice, a Bikovi su ih dogovorili nekoliko. Prva na redu je u petak 27. kolovoza protiv Cibone. Zagrebački Vukovi također su obnovili roster pa će i njima ovo biti dobar test.

Borna Kapusta prošle je sezone bio najbolji asistent HT Premijer lige. I ove će godine voditi glavnu riječ u razigravanju goričkih Bikova kao produžena ruka trenera Sesara na terenu, a ujedno je najavio i ovu utakmicu: “Cibona je složila vrlo mladu i potentnu momčad što znači da ćemo na parketu morati adekvatno odgovoriti kako fizički tako i energetski. Što se nas tiče dobro smo odradili prvi dio priprema. Došlo je nekoliko novih igrača i sigurno će nam trebati par utakmica da se uigramo i da se sve to dobro posloži. Vjerujem da će biti dobra i zanimljiva utakmica koja će koristiti objema momčadima” – zaključio je Kapusta na kraju.

Cibona je domaćin ovog susreta tako da se igra u KC Dražen Petrović, a početak je zakazan u 18 sati.