Home Izdvojeno UMJESTO RAKETE KUPI BRIKETE Pružimo ljubimcima mirnije blagdane bez petardi i pirotehničkih...

UMJESTO RAKETE KUPI BRIKETE Pružimo ljubimcima mirnije blagdane bez petardi i pirotehničkih sredstava

Ovoga puta žele pomoći našim četveronožnim prijateljima, kako bi im posudice za hranu uvijek bile pune, a blagdani bez stresa. Evo kako se možete priključiti i vi...

PODIJELITE
Foto: Ilustracija/Pixabay

Dolazi nam najljepše doba godine, doba mira, ljubavi i darivanja.
Dok se (nažalost) u blagdansko vrijeme veliki dio ljudi zabavlja petardama i raznim pirotehničkim sredstvima, za naše četveronožne prijatelje ovo je definitivno najstresniji dio godine.

Poznato je da su psi i mačke razvili osjetilo sluha daleko iznad ljudskoga, te su puno osjetljiviji na glasne zvukove poput onih koje proizvode pirotehnička sredstva.

– Pozivamo vas da svi zajedno činimo dobro! Umjesto da ove godine novac trošite na pirotehnička sredstva, učite svoju djecu pomaganju onima kojima je potrebno. Pod sloganom “UMJESTO RAKETE, KUPI BRIKETE” želimo pomoći našim četveronožnim prijateljima da su im posudice za hranu uvijek pune – poručili su iz VG Legacyja.

A evo kako možete pomoći i vi:

Foto: VG Legacy/Facebook

Pošto su i u VG Legacyju veliki ljubitelji životinja, ovoga puta odlučili su se za malo drugačiju akciju, usmjerenu upravo njima, a evo o čemu se radi…

Svi koji želite pune trbuščiće našim četveronožnim prijateljima možete to učiniti uplatama uz Opis plaćanja ” Umjesto rakete, kupi brikete” na:

  • LePas – udruga za dobrobit i zaštitu životinja               IBAN:HR3923600001102884721
  • Sigurna Kućica IBAN:HR6723600001102587785
  • VG Legacy IBAN:HR9124840081135191457