Home Izdvojeno U utorak i srijedu linije 268 i 330 povremeno će se zaustavljati

U utorak i srijedu linije 268 i 330 povremeno će se zaustavljati

PODIJELITE

Iz Zagrebačkih električnih tramvaja poručili su kako će zbog posjeta turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana Hrvatskoj doći do izmjena i povremenih zaustavljanja tramvajskog i autobusnog prometa. Privremena regulacija prometa utjecat će i na autobusne linije 268 i 330 koje povezuju Veliku Goricu i Zagreb.

zet glavni kolodvor

– Kako se očekuje, u utorak, 26. travnja, od 16 do 19 sati, dolazit će do povremenih zaustavljanja tramvajskog prometa na većini linija, dok će operativnih izmjena biti i na autobusnim, posebice onima koje pripadaju terminalima Britanski trg i Glavni kolodvor. Tijekom srijede, 27. travnja i to, prema trenutnim planovima koji su podložni promjenama, od 10,30 do 15 sati, također su izvjesna povremena zaustavljanja autobusnog i tramvajskog prometa. – rekli su iz ZET-a.

Iz ZET-a pozivaju građane da ranije krenu prema svojim odredištima i da svakako koriste javni prijevoz. Za dodatne informacije građanima otvorili su i dežurni telefon 072 500 400, a aktualno stanje u prometu moći će se pratiti i na njihovoj internetskoj stranici.